Wil jij na de vakantie:

  • een frisse start maken?
  • stralend en zelfverzekerd terugkeren op je werk of in je business?
  • je professionele imago een boost geven?

Geef je dan op voor de Back to work styling & make-up sessie!

Herken jij je hierin?

Voor veel vrouwen is het lastig om een balans te vinden tussen persoonlijke stijl en de verwachtingen van een professionele omgeving. Je wil je comfortabel en zelfverzekerd voelen in je kleding, maar ook serieus genomen worden. Kleding moet passen bij je lichaam en niet alleen professioneel zijn, maar ook flatterend. Je bent het zat om steeds kleding te kopen die of niet professioneel genoeg is, of niet aansluit bij je eigen persoonlijke stijl. 

En je wil er verzorgd uitzien, maar zonder dat je make-up te erg opvalt of overdreven is. Je streeft een natuurlijke uitstraling naar, maar wil ook de dingen waar je onzeker over bent camoufleren.

Je hebt ’s ochtends geen uren de tijd om outfits bij elkaar te zoeken of uitgebreid je make-up te doen. Je eindigt vaak met steeds dezelfde outfit (weer maar eens dat pak aan) en doe je make-up al jarenlang op dezelfde manier.

Weet je hoe het ook kan?

Je hebt een kast vol kleding met een professionele uitstraling waar je enthousiast van wordt. Je bent ’s ochtends niet meer veel tijd kwijt met het bij elkaar zoeken van een outfit. Je weet hoe je outfits moet stylen. Nadat je aangekleed bent, ga je door je eenvoudige make-up routine om snel verzorgd voor de dag te komen. Je stopt een paar producten in je tas, zodat je je na werk makkelijk kunt opfrissen om door te gaan voor de borrel. En dit alles doe je met veel plezier!

Tijdens de Back to work styling & make-up workshop leer je:

  • een capsule wardrobe te maken
  • tips om outfits te stylen en accessoires te gebruiken
  • een simpele make-up routine om verzorgd voor de dag te komen
  • tips om je make-up skills naar een hoger niveau te brengen

Wat gaan we doen?

Bij Evelien thuis in Den Haag word je verwelkomd met een lekker drankje, waarna we de laatste fashion en make-up trends duiken. Vervolgens ga je met Evelien stap voor stap een simpele en verzorgde make-up look maken, die je makkelijk thuis kunt nacreëeren.

Nadat je mooi in de make-up zit, leert Jennie hoe je een capsule wardrobe maakt. Ze laat zien hoe je een outfit kunt stylen, en hoe je accessoires hierbij kunt gebruiken.

We eindigen met lekkere hapjes en drankjes. Ondertussen kun je natuurlijk vragen stellen aan ons. Je gaat naar huis met allerlei kennis over styling en make-up, én met een leuke goodiebag.

En dit alles voor slechts €47 per persoon (max. 4 personen)! Op zondag 10 september, van 13:00-17:00 in Den Haag. Stuur een DM op Instagram, een e-mail of vul het contactformulier in.