Als gecertificeerd visagiste help ik professionele vrouwen om met make-up hun beste zelf neer te zetten.

Ik verzorg de visagie voor je speciale gelegenheden en als je professionele foto’s laat maken, of kom bij je thuis voor een persoonlijke 1-op-1 make-up les. Wat de gelegenheid ook is, ik zorg ervoor dat je er stralend uitziet.

Self-care

Zoals de naam al doet vermoeden, betekent visagie voor mij meer dan alleen ‘make-up’. Make-up heeft me geholpen op mijn pad naar zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde. Ik heb me in mijn leven vaak onzeker gevoeld. Make-up heeft me geleerd om objectief naar mezelf te kijken. Mijn mooiste kenmerken te zien. En verbergen wat ik minder mooi vind. Op dagen dat ik niet goed in mijn vel zit, helpt make-up me om me beter te voelen. Met make-up zet ik mijn beste zelf neer.

Ik wil vrouwen inspireren om meer aandacht aan zichzelf te besteden. Zodat jij én de rest van de wereld kunnen genieten van jou beste zelf!

Ontsnapping

Daarnaast is make-up een vorm van ontsnapping voor me. Ik heb vier jaar in Zuid-Soedan gewoond ten tijde van de burgeroorlog daar. Ik werd dagelijks geconfronteerd met honger en conflict. De realiteit van waar ik woonde woog zwaar op me. Het is in deze periode dat ik me meer in make-up begon te verdiepen. Iedere ochtend bood het opdoen van make-up me een moment van ontspanning. Weg van het dagelijks leven, uit mijn hoofd en lekker met mijn handen bezig zijn. En hopelijk kan make-up ook een creatief moment voor jou worden!

Ook terug in Nederland is dit belangrijk voor me gebleven, zeker met alles wat er nu aan de hand is in de wereld. Het is heerlijk om  af en toe te kunnen ontsnappen. Ik kijk YouTube filmpjes over make-up, of houd een uitgebreide make-up sessie.

Naast visagiste ben ik ook senior communicatieadviseur bij een communicatiebureau. Ik woon in Den Haag met mijn twee katten Winnie en Gloria.