visagie fotoshoot den haag

Welkom bij Meer dan make-up, jouw bestemming voor professionele visagie in Den Haag! Als ervaren visagist begrijp ik de kracht van make-up. Het kan je natuurlijke schoonheid benadrukken en je meer zelfvertrouwen geven. En ik kan je hierbij helpen – wat de gelegenheid ook is.

Waarom kiezen voor ‘Meer dan make-up’?

Ervaring en expertise
In 20 weken ben ik opgeleid tot visagiste. Tijdens mijn opleiding heb ik alle basistechnieken geleerd. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren een uitgebreid portfolio opgebouwd. Ik specialiseer me in make-up voor 35+ vrouwen. Mijn stijl is natuurlijk – maar dat betekent niet dat ik je geen full glam look kan geven! Ik volg de laatste trends en nieuws, zodat ik altijd op de hoogte ben van nieuwe producten en looks.

Persoonlijke aandacht
Bij staat persoonlijke aandacht voorop. Ik geloof niet in een one size fits all aanpak. Wat vind je mooi aan jezelf en waar ben je onzeker over? Dat vormt de basis voor de look die ik voor je bedenk, passend bij jouw gezicht. Of je nu een natuurlijke look wilt of iets meer gedurfds, ik zorg ervoor dat je de look krijgt die bij jou past.

Kwaliteitsproducten
Ik gebruik alleen goede make-up producten. Je kunt erop vertrouwen dat je make-up er de hele dag fris en stralend uitziet.

Mijn diensten

Ik bied verschillende diensten aan voor visagie in Den Haag:

  • Fotoshoot visagie. Of je nu professionele foto’s laat maken of een casual fotoshoot hebt gepland: laat mij je visagie verzorgen en je zult er op je best uitzien voor de camera.
  • Gala en feestelijke make-up. Voor speciale gelegenheden zoals gala’s, feesten en evenementen bied ik glam make-up looks. Zo kan jij de show stelen!
  • Make-up workshops. Wil je zelf leren hoe je je make-up professioneel kunt aanbrengen? Ik bied make-up workshops aan voor jou persoonlijk of in een groep. Je leert tips en technieken om je eigen look te creëren.

Boek nu visagie in Den Haag

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt verbeteren, ik sta klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op om een sessie visagie in Den Haag te boeken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je er stralend uitziet en je zelfverzekerd voelt.