visagie fotoshoot den haag

Met visagie help ik mensen om de beste versie van zichzelf neer te zetten. Door mijn kennis en ervaring creëer ik looks die passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. Of het nu gaat om een subtiele dag make-up of een look voor een speciale gelegenheid, ik sta voor je klaar!

Wat is visagie?

De term visagie komt van het Franse woord ‘visage’, wat gezicht betekent. Als visagist ben ik dus een specialist van het gezicht. Dat betekent dat ik bij het aanbrengen van make-up rekening houd met de vorm van jouw gezicht, de kleur van je huid en ogen, je huidtype etc.

Welke diensten bied ik aan als visagist?

Ik bied de volgende diensten aan:

  • Dag make-up: heb je een belangrijke dag op werk en wil je zeker weten dat je er op je best uitziet? Ik kom voor je werk naar je toe en breng een mooie dag make-up aan.
  • Feest make-up: of je nu een verjaardagsfeest, gala of een ander evenement hebt: ik laat je stralen met mijn visagie!
  • Fotoshoot make-up. Laat je professionele foto’s maken? Zelfs als je een natuurlijke look wil, is het aan te raden om een visagist in te huren. Zo weet je zeker dat je foto’s er op z’n mooist uitkomen. En het is een extra verwenmoment voor jezelf!
  • Persoonlijk advies: als visagist kan ik je ook adviseren over welke make-up producten en -technieken het beste bij jou passen. Hierbij hou ik rekening met jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Kijk voor meer informatie bij Persoonlijk make-up advies.
Model: Elle 
Fotograaf: Eveline van Hoven 
visagie den haag makeup artist visagist
Tamara Spithorst
visagie den haag makeup artist visagist
Agatha Burger
visagie den haag makeup artist visagist

Kijk bij mijn portfolio voor meer ideeën.

Waarom kiezen voor een visagist?

Een visagist is een professional met een uitgebreide kennis van make-up. Door opleiding en ervaring weet een visagist met welke make-up en technieken ze jouw mooiste features naar voren kan halen, en je onzekerheden kan camoufleren. Daarnaast kan een visagist jou adviseren over de juiste make-up producten en technieken om thuis te gebruiken.

Wie ben ik?

visagist makeup artist den haag evelien vleeshouwers visagie

Ik heb een opleiding tot visagist gevolgd bij DE Visagieschool in Den Haag (VTCT opleiding). Tijdens de opleiding heb ik alle verschillende aspecten van het aanbrengen van make-up geleerd, op verschillende huidskleuren, huidtypes en gezichtsvormen. Ook heb ik geleerd hoe je make-up looks kunt creëren voor verschillende gelegenheden. Naast deze opleiding heb ik mijn kennis uitgebreid door middel van masterclasses. Kijk voor meer informatie bij Over mij.

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zichzelf nog kunnen herkennen. Daarom heb ik altijd een voorgesprek met iedere klant, waarbij we je make-up routine bespreken en je wensen voor de look. Zodat je je beste en échte zelf neer kunt zetten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op via het contactformulier.